الأحد، 30 ديسمبر 2012

طريقة عمل الدجاج تكا

 

طريقة عمل الدجاج تكا

المقادير
فرخه متقطعه 8 قطع
كوباية زبادي
ملح وفلفل وشطه وكمون وكسبره وحبهان
رشة قرفه وجنزبيل وبابريكا 
3 لمونات معصورين
معلقة خل
رشه نعناع اخضر
3 فصوص توم
ماية بصلايه كبيره المايه بسسسسسسسس مش البصله
كركم او كاري
معلقة زيت زيتون
معلقتين صلصة طماطم وطمطماية مبشوره
كل ده هانخلطهم ببعض وبعدين نسلق الفرخه 5 دقايق بس علي النار
ونحطها في التتبيله مش اقل من 8 ساعات
وبعدين ندخلها الفرن هاتقعد حوالي نص ساعه وبعد كده نحطها علي الجريل ولو مش موجوده افتحيلها شواية الفرن بتاعك عشان تتحمر وتبقي الذ طبعا
وفي الاخر طشي لها فحمايه وحطي عليها بقدونش متقطع بجد تحففففففففففففه

طريقة عمل الدجاج تكا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق