طريقة عمل سلطة بابا غنوج طريقة عمل سلطة بابا غنوج طريقة عمل سلطة بابا غنوجالكمية تكفي: 5 أشخاص وقت التحضير: 15 دقيقة وقت الطهي: 10 دقائق المقادير: 1.ثمرتان من الباذنجان
2.كوب زبادى
3.نص ثمرة ثوم
4.زيت ذرة
5.ملح/فلفل اسود/ليمون التحضير: يغسل الباذنجان الطبخ: يوضع الباذنجان على النار للشوى .
بعد التاكد من تمام نضج الباذنجان يقشر .
يوضع الباذنجان المفشر مع كوب الزبادى والثوم المقشر والملح والفلفل الاسود والزيت وعصير اليمون ويخلط جيدا ليصبح اقرب ما يكون للقوام الكريمى (ناعم). ملاحظات: يجد تخريم الباذنجان قبل الشواء بالشوكة.
سلطة البابا غنوج دة ميزيتها خفيفة جدا وطعمها جديد.
يمكن تجميل السلطة بالحمص السلوق
***اهم حاجة بقى يا جماعة عايزة اعرف اية هى سلطة البابا غنوج الاصلية فى مصر عشان انا وفتكات كنا بتناقش السلطة بتاعتى ولا بتعتها هى الاصلى .
ياريت كل واحدة من سيدات فتكات تقول رايها بس بعد متجرب الاتنين.
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق