الأربعاء، 25 أبريل 2012

عمل الرستو

اللحمة الباردة

 

 

المقادير عرق لحم ملفوف بالخيط ( خللى الجزار يافه

احسن علشان يبقه محكم)

ملح وفلفل وعشر فصوص ثوم وربع كوب صوص صويا وملعقة سمن بلدى كبيره ملعقة غرف

الطريقه اعملى فتحات فى اللحم واغرسى فيها فصوص الثوم بطول قطعة اللحم وتبلي اللحم بالملح والفلفل

تعالى فى حله كبيره وضعى السمن وضعى فيها اللحم وافضللى قلبى لحد ماتنزل ميتها وتتحمر من كل الجوانب خلاص اتحمرت كويس من كل الجوانب ضيفى الصوص وقليل من الماء ودعيها على النار كل ماتشرب ميتها زوديها ماء ساخن وقت الطهى من ساعة لساعة ونص لحد ماتستوى كويس وطبعا بتعرفى انها استوت من وضع الشوكه فيها استوت خلاص انشليها وصفيها واتركيها تبرد خالص وابدئى تقطيعها ترنشات بسكين حامى والف هنا وشفا 

 

اللحمة الباردة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق